Donskussens en -dekens

Dé voorwaarde voor een goede nachtrust? Een comfortabel bed! Bij Donsatelier in Gent vindt u een ruim assortiment kwaliteitsdons, dat wij verwerken tot maatkussens en -dekens. Ook voor losse dons kunt u hier terecht, én voor synthetische dekbedden. Wij leveren alleen het allerbeste. Want onze klanten verdienen … een pluim!

 

Reinigen

Donsreiniging is een van onze specialiteiten. We raden onze klanten aan hun donsdekens en/of -kussens zeker om de vijf jaar een wasbeurt te gunnen. Wij inspecteren uw beddengoed grondig op scheuren, openen de tijk – het katoen dat tijk met dons vasthoudt, ventileert, en vocht absorbeert – en blazen die leeg. Daarna wassen, ontsmetten en -kiemen we uw dons, hervullen we de tijk, en naaien we alles nauwkeurig dicht.

 

Do’s-and-don’ts

Donsatelier garandeert u een topservice. Zo hebben wij op elk moment ruim vijftien soorten kwaliteitsdons, en plusminus 800 tijken in verschillende maten en systemen. Verder werkt ons bekwame en goed opgeleide personeel met een heel modern machinepark, en reinigen wij met het grootste respect voor milieu. Wij garanderen maatwerk, en maken ook zetel- en sierkussens, en peluws. Ten slotte profiteert u optimaal van onze eigen ophaaldienst!

 

Wilt u meer weten over de levensduur, productie, of onderhoudsvereisten van uw beddengoed? Op onze website vindt u een uitgebreide vragenlijst (FAQ), met verhelderende antwoorden. Vindt u er toch niet wat u zoekt? Bel of mail ons, we helpen u zo snel en goed mogelijk.

Donsatelier

Maken, herstellen en reinigen van donsdekens

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.
Map

Bereken route